Officedeskundige – Veelgestelde vragen

De Office licenties voor Windows zijn niet overdraagbaar naar een ander apparaat, en slechts één keer te gebruiken voor activatie van de Office programma’s. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe PC/laptop aan te schaffen, houdt er dan rekening mee dat je voor dat apparaat een nieuwe licentie moet aanschaffen.

Wij verkopen alleen maar authentieke en originele Office keys, ingekocht bij officiële bedrijven binnen Europa. Wij geven hier dan ook een 100% garantie op.

De licentiecode wordt direct na ontvangst van de betaling verstuurd naar het opgegeven e-mailaccount. Wij hanteren hier een automatisch systeem voor, zodat er 24/7 bezorgd kan worden.

Momenteel zijn wij in staat om verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden zoals:
iDeal
Bancontact
Overschrijving
Apple Pay
Klarna
Creditcard
In sommige gevallen worden er extra kosten berekend door de banken. Dit percentage is afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

De Licentiecodes worden per e-mail geleverd. Wij hoeven dus niets op te sturen waardoor er geen verzendkosten zijn.

Nee, de licentie is eenmalig te activeren op een Windows  PC of laptop. We hebben licenties beschikbaar speciaal voor MAC.

De licentie is onbeperkt geldig op 1 apparaat, er zit dus geen verloopdatum op het product!

Wij garanderen dat alle verkochte licentiecodes geldig zijn. Door de aard van het digitale product kunnen wij deze na levering niet meer retour nemen. Mocht je problemen ondervinden met het activeren, neem dan contact op.

Contact opnemen met ons